5. sep, 2021

Har din häst en obalans i tarmen ? då kan den behöva en detox

Har din häst en obalans i tarmen ? då kan den behöva en detox/utrensning/avgiftning.

Syftet är att rensa ut slaggprodukter och på så sätt stärka organ och immunförsvar.

Många av de slaggprodukter som finns i kroppen bildas i tarmen. Dålig matsmältning kan orsakas av för lite magsyra i magsäcken, för lite matsmältningsenzymer från bukspottkörteln, obalanserad tarmflora och långsam tarmpassage. Om slaggprodukterna inte rensas ut läcker de vidare ut i blodet och belastar resten av kroppen, varje cell och organ. Levern och njurarna hinner inte med att rensa ut dem utan de lagras då i vävnaderna.

Symtom som kan uppstå är svullnader, inflammation, trötthet, klåda, stelhet och ömma muskler och leder, matsmältningsproblem, illaluktande träck samt olika typer av hudproblem.

Det är bra att göra en detox en eller två gånger per år, allt efter behov, för att ge kroppen en chans att återhämta sig och rensa ut slaggprodukter. Att skapa balans och energi.

Equus Mundi ekologiska örtblandning fungerar, som en detox för kroppen, hjälper immunförsvaret och gör sig av med parasiter. En kombination av härliga ekologiska örter som finns i två blandningar. Vi hjälper gärna till att svara på frågor om hur du använder produkten mot parasiter och obalans i kroppens reningssystem.

Produkten hittar du här Equus Mundi

Bra att veta: Vilka är hästen reningssystem ?

Tarmsystemet

Levern

Galla

Lymfa

Njurar

Huden

Hals

Bronker

Lungor

Näsa

Bihålor

Dela den här sidan