Kursdatum 2121

Kurserna kan man gå separat eller som en del i utbildningen Heart Connection 

 

När du gått en Heart Connection utbildning blir du väl förtrogen med hästarnas budskap, får en djup kommunikation och partnerskap med hästen, mod att lyssna på din egen inre vägvisare och styrka, utvecklar din intuition och energikänslighet, grundläggande kunskap i helhetshälsa

För att börja utbildningen till Heart Connection vägvisare och gå första steget Heart to Heart behöver du göra en ansökan. Därefter pratas vi vid en stund på telefon. Du får därefter veta om du blivit antagen senast två veckor efter din ansökan kommit till oss.

Är du redo att se dig själv och din häst med nya ögon?

17-18 April 2021  Heart to Heart Kurs 1 (Ansökan krävs om du vill gå hela Heart Connection utbildningen. Som separat kurs är det bara att anmäla sig) Heart to Heart

12-13 Juni 2021   Soul to Soul Kurs 3 

11-12 September Heart to Heart Kurs 1(Ansökan krävs om du vill gå hela Heart Connection utbildningen. Som separat kurs är det bara att anmäla sig)

18-19 September Heart to Soul kurs 2 Heart to Soul

 

Övriga kurser

27 Mars 2021 ALIVE att connecta med hästen på ett djupare plan  A.L.I.V.E

11 April 2021 Helhetshälsa för häst   Föreläsning

 

 

Hästarnas budskap
" Om du inte ser är det för att du inte tittar. om du inte förstår är det för att du inte vill öppna dina ögon.
Ta ett djupt andetag och våga känna det som är du långt där inne. Som ser och som förstår att allting är exakt det som det ska vara för att du ska hitta ut ur din egenskapade illusion.
Ingen är fel, inget är fel, alling är rätt och precis exakt som det ska vara. Ta ett djupt andetag och skänk dig själv friden att få möjligheten att gå förbi det här steget när du inte förstår och vet någonting och helt plötsligt förstår du precis allting.
Sänk dina krav som du bär på, älskade du.... tiden är flytande och du hinner med. Du behöver inte springa. Var bara i dig själv en stund till och öppna upp möjligheten för att du ytterligare vidgar ditt sinne.
Men slut dina ögon och verkligen titta.
Andas.......förstår du, det jag försöker säga dig ? "
 
It´s all about you
Det handlar om dig

 

 Samarbete

www.apelgarden.se

www.bjarkacoaching.se